PRIVÉCURSUS

 

OVER DE PRIVÉCURSUS:
Wil je liever niet in groepsverband een zwangerschapcursus volgen of kunnen je niet op de vastgestelde data? Hecht je meer waarde aan je privacy? Of heb je op dit moment een zware zwangerschap of last van specifieke angsten ten aanzien van de bevalling? Dan is de privécursus Zwanger & Bevallen of de privécursus Hypnobirthing misschien wat voor jou! 


C & V uit Almere
"Wij zijn super tevreden met de zwangerschapcursus van Stéphanie. We hebben heel veel nieuwe inzichten gekregen van wat we gedurende de bevalling kunnen verwachten, diverse oefeningen gedaan om te ontspannen en om de weeën op te vangen. De rol van mijn partner besproken en nog veel meer. Wat wij ook heel fijn vinden is dat de cursus op maat is gemaakt en op een fijne manier wordt uitgelegd. Stéphanie denkt met je mee en neemt alle tijd om er voor te zorgen dat alles wordt besproken. Dank je wel voor de hele fijne cursus!!" 

E & K uit Blaricum
Super fijne zwangerschapscursus en massage bij ons aan huis in Blaricum gekregen van Stéphanie. Heel praktisch, down-to-earth en professioneel. Stéphanie stelt je meteen op je gemak en heeft enorm veel kennis. Veel concrete tips voor mijzelf en voor mijn man die ook in korte tijd helemaal voorbereid was. Fijne oefeningen en niets ongemakkelijks, aanrader!"


WERKGEBIED:
Weesp, Muiden, Muiderberg, Bussum, Naarden, Hilversum, Loosdrecht, Huizen, Blaricum, Laren, Almere stad, Almere Haven, Almere Poort, Almere Buiten, Almere Oosterwold, Baarn, Eemnes, Amersfoort, Utrecht.
Woon je niet in deze regio? Neem dan even contact met mij op.

© 2020 - 2021 Moms & Babies | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel