MASSAGE


OVER DE MASSAGES
Al mijn massages zijn gericht op het vrouwelijk lichaam. Hoe werkt het vrouwelijk lichaam? Welke spieren staan er onder druk tijdens de zwangerschap, de bevalling en de periode hierna. En ook: welke spieren worden juist belast bij jonge moeders. Tijdens al mijn massages maak ik gebruik van diverse kennis en technieken om jou zo een fijne massage te bieden die is afgestemd op jouw lichaam én wensen.

DUUR VAN DE MASSAGES
Voordat we met de massage starten hebben wij een kort gesprek over jouw wensen en ook jouw eventuele (relevante) medische achtergrond. Ook bespreken wij jouw wensen en eventuele klachten. De intake en massage duren bij elkaar 75 minuten.

LOCATIES
De massages vinden plaats in Blaricum. Ook kan ik bij jou aan huis een massage geven.ZWANGERSCHAPSMASSAGE
Eindelijk mag je dan weer op je buik liggen! Op mijn speciale massagetafel voor zwangere dames kun je weer heerlijk op je buik liggen. 
Een zwangerschap zorgt voor de nodige belasting op jouw lichaam en specieke spieren en gewrichten. Ook kun je last hebben van pijn in je nek, rug of schouders of heb je juist last van slaapproblemen en het vasthouden van vocht. Een zwangerschapsmassage, waarbij ik mijn specifieke kennis van het zwangere lichaam en zwangerschapsmassage, toepas kan hierbij helpen. Maar natuurlijk ook als je gewoon behoefte hebt aan wat ontspanning tijdens je zwangerschap, is een zwangerschapsmassage een uitstekend relaxmomentje.

Locaties: Blaricum. In overleg aan huis
Prijs: 85 euro (Blaricum) of 100 euro (aan huis)
Duur: 75 minuten
NB: De zwangerschapsmassage is te boeken vanaf de 14e week van jouw zwangerschap.
 

POST PARTUM MASSAGE (MASSAGE NA DE BEVALLING)
Tijdens jouw bevalling komt er veel druk te staan op diverse spieren in jouw lichaam. Maar ook het voeden, verschonen en het dragen van je baby kan je spieren belasten in de eerste weken na de bevalling. Tijdens deze periode zijn rust en herstel dan ook erg belangrijk. De post partum massage ondersteunt het lichaam dan ook bij het natuurlijke herstelproces van het lichaan en zorgt voor reiniging en ontspanning.  Hierbij kun je denken aan zowel het fysieke als emotionele herstelproces. Heb je behoefte aan een moment voor jezelf tijdens je kraamtijd of in de weken hierna? Ik kom graag naar je toe maar je kunt natuurlijk ook naar een van mijn locaties komen.

Locaties: Blaricum. In overleg aan huis.
Prijs: 85 euro (Blaricum) of 100 euro (aan huis)
Duur: 75 minuten
NB: De post partum massage is te boeken vanaf dag 4 na de geboorte. Bij een keizersnede is deze massage aan te raden vanaf 6 weken na sectio. 


ONTSPANNINGSMASSAGE (NIET ZWANGERE DAMES)
Toe aan een moment voor jezelf? Tijdens de ontspanningsmassage focus ik op een zachte en vriendelijke manier op diverse pijnpunten in jouw lichaam. Denk aan last van je schouders, nek of rug. Tijdens deze massage masseer ik de hele achterzijde van het lichaam en besteed ik extra aandacht aan jouw specifieke wensen of klachten. Als je last hebt van stressklachten, spierspanningen, slapeloosheid of gebrek aan energie, kan een ontspanningsmassage jou zeker helpen.

Locaties: Blaricum. In overleg aan huis.
Prijs: 85 euro (Blaricum) of 100 euro (aan huis)
Duur: 75 minuten

© 2020 - 2021 Moms & Babies | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel