Opfriscursus

opfriscursus zwanger cursus tweede kind gooi almere hilversum

OVER DE OPFRISCURSUS BEVALLEN:

Ben je al een keer bevallen en in nu in verwachting van je 2e, 3e of 4e (etc..) kindje? Dan is de Opfriscursus Bevallen wat voor jou! Je kunt deze cursus met je partner volgen, of alleen. Of we doen een gedeelte van de cursus samen met jouw partner en doen nog een gedeelte alleen. Het is een cursus op maat, dus er is veel mogelijk!

Deze bevalcursus voor zwangere dames die al een keer zijn bevallen, wordt privé aan huis aangeboden. Op die manier hoef ik ook niets met je te delen wat jij en je partner al weten, jullie hebben immers het een en ander al meegemaakt. Ook heb je nu een veel beter beeld gekregen rondom de bevalling en vooral ook wat jij fijn vindt en wat niet, wat je anders wilt doen en wat je wensen zijn. Je kunt hierin nu een meer bewuste keuze maken.

Natuurlijk vormen jouw eerste bevalling/ eerdere bevallingen een goede basis. Die zullen we dan ook uitgebreid bespreken en natuurlijk ook wat goed ging en wat minder. Samen kijken we naar een beste voorbereiding voor jouw aankomende bevalling. 
Ook bespreken we het verloop van de bevalling, de diverse fases van de bevalling, de invloed van hormonen en ontspanningen, diverse bevalhoudingen, ademhalingstechnieken, massagetechnieken etc.
Ik houd hierbij rekening met de kennis en ervaring die jij al in huis hebt en pas mij aan op jouw specifieke wensen en vragen. In 3 uur zijn jullie dan ook helemaal voorbereid op een fijne bevalling.


               
 

INHOUD VAN DE CURSUS:

  • de bevalling van begin tot eind
  • manieren om om te gaan met weeën
  • houdingen tijdens de bevalling
  • de rol van de partner
  • diverse ademhalingstechnieken, diverse ontspanningsoefeningen
  • geboorteplan

Daarnaast ontvang je veel praktische tips & tricks en is er voldoende ruimte om vragen te stellen. Natuurlijk kunnen we naar aanleiding van jouw persoonlijke wensen en vragen kunnen we onderwerpen en oefeningen toevoegen en weglaten.

DUUR VAN DE CURSUS:
De opfriscursus duurt gemiddeld 3,5 uur, afhankelijk van jullie specifieke wensen en vragen.


PRIVÉ ZWANGERSCHAPSCURSUS AAN HUIS:
Bij voorkeur vindt de privécursus plaats bij jullie aan huis. Mocht dat geen optie voor jullie zijn, dan zijn er genoeg andere locaties mogelijk.

Mijn werkgebied: Weesp, Muiden, Muiderberg, Bussum, Naarden, Hilversum, Loosdrecht, Huizen, Blaricum, Laren, Almere stad, Almere Haven, Almere Poort, Almere Buiten, Almere Oosterwold, Baarn, Eemnes, Amersfoort, Utrecht.
Woon je niet in deze regio? Neem dan even contact met mij op.

PRIJS: € 195,- per stel voor een privécursus van 3,5 uur aan huis.

 

© 2020 - 2021 Moms & Babies | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel