Privécursus

Informatie over privécursus hypno birthing aan huis in gooi en almere

PRIJS: € 379,- per stel voor 2 dagdelen aan huis. De meeste zorgverzekeraars vergoeden deze cursus tot € 250,-. Neem hiervoor contact op met je zorgverzekeraar. 


 

OVER DE PRIVÉCURSUS:
Wil je liever niet in groepsverband een zwangerschapcursus volgen of kunnen je niet op de vastgestelde data? Hecht je meer waarde aan je privacy? Of heb je op dit moment een zware zwangerschap of last van specifieke angsten ten aanzien van de bevalling?
Dan is een privécursus misschien wat voor jou! Deze zwangerschapscursus kan zowel alleen aan de zwangere worden gegeven, maar ook aan de partner.


Natuurlijk staan wij ook uitgebreid stil bij het fysieke aspect van de zwangerschap en de bevalling en krijg je veel tips & tricks over het geboorteplan, de voorbereiding op de bevalling en wat te doen tijdens de diverse fases van de bevalling. Met daarbij dus als extra een geheel gepersonaliseerd verhaal, gebaseerd op jouw wensen.dLOCATIE
Bij voorkeur vindt de privécursus plaats bij jullie aan huis. Mocht dat geen optie voor jullie zijn, dan zijn er genoeg andere locaties mogelijk.
Mijn werkgebied: Weesp, Muiden, Muiderberg, Bussum, Naarden, Hilversum, Loosdrecht, Huizen, Blaricum, Laren, Almere, Oosterwold.
Woon je niet in deze regio? Neem dan even contact met mij op.

DATA & TIJDEN
Data en tijden? Alles kan in overleg en naar jullie wens. Neem gerust contact met mij op zodat we jouw vragen en wensen gezamenlijk kunnen bespreken.


 

© 2020 - 2021 Moms & Babies | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel