Cursus MOM ONLY

Informatie over cursus hypno birthing voor vrouw alleen

PRIJS: € 199,- voor een hele dag op locatie. De meeste zorgverzekeraars vergoeden deze cursus tot € 250,- Neem hiervoor contact op met je zorgverzekeraar. OVER DE MOM ONLY CURSUS:
Kan je partner niet mee of doe je de cursus liever alleen? Dat kan natuurlijk ook! Vele dames gingen je al voor. Alle informatie die je opdoet tijdens de cursus en de diverse ontspanningstechnieken, kun je na de cursus, ook met behulp van het diverse cursusmateriaal en het gratis e-book, rustig nabespreken met je "bevalpartner" of je doula/ verloskundige.

Tijdens de curusus leer je allerlei tips & tricks om te zorgen voor een diepe ontspanning tijdens de diverse fases van de zwangerschap en de bevalling. Met als doel natuurlijk een relaxte bevalling. 

Natuurlijk staan wij ook uitgebreid stil bij het fysieke aspect van de zwangerschap en de bevalling en krijg je veel tips & tricks over het geboorteplan, de voorbereiding op de bevalling en wat te doen tijdens de diverse fases van de bevalling. PRAKTISCHE INFO, DATA & TIJDEN
We starten de dag rond 9.30 en sluiten af om 16.30 uur. Tijdens de dag zijn er voldoende pauzes en is er mogelijkheid om tijdens de lunchpauze even naar buiten te gaan of een broodje te halen.


 

© 2020 - 2021 Moms & Babies | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel