Cursus met partner

Informatie over partner cursus hypnobirthing in gooi en almere

PRIJS: € 269,- per stel voor een hele dag op locatie. De meeste zorgverzekeraars vergoeden deze cursus tot € 250,-. Neem hiervoor contact op met je zorgverzekeraar. OVER DE PARTNERCURSUS:

Deze zwangerschapscursus bereidt jou en jouw partner optimaal voor op de bevalling. Je doet deze cursus samen met je "bevalpartner". Dat kan dus ook een goede vriendin zijn of familielid.

Het samen voorbereiden op de bevalling, zorgt ervoor dat jullie tijdens de bevalling een team zijn dat goed voorbereid is en weet wat elkaar wensen zijn. Tijdens de zwangerschapscursus leren jullie allerlei tips & tricks om te zorgen voor een diepe ontspanning van de moeder tijdens de diverse fases van de zwangerschap en de bevalling. Met als doel natuurlijk een relaxte bevalling. 

Ook staan we stil bij de rol van de partner. En dit onderscheidt ons ook van andere zwangerschapscursussen en bevalcursussen. De rol van de partner kan zoveel meer zijn dan "handje vasthouden". Ook voor de aanstaande vader is het fijn om te weten wat te doen tijdens de bevalling en hoe hij ook echt van toegevoegde waarde kan zijn en helpen bij een soepelere bevalling.

Natuurlijk staan wij ook uitgebreid stil bij het fysieke aspect van de zwangerschap en de bevalling en krijg je veel tips & tricks over het geboorteplan, de voorbereiding op de bevalling en wat te doen tijdens de diverse fases van de bevalling. PRAKTISCHE INFO, DATA & TIJDEN
We starten de dag rond 9.30 en sluiten af om 16.30 uur. Tijdens de dag zijn er voldoende pauzes en is er mogelijkheid om tijdens de lunchpauze even naar buiten te gaan of een broodje te halen. De cursus vindt plaats op diverse prachtige locaties in Almere en 't Gooi (Bussum, Hilversum en Huizen). Klik hieronder voor meer informatie.

y.

© 2020 - 2021 Moms & Babies | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel